Pressrelease Silverratten 50 1/6

Älmhults Motorklubb avtäcker Silverratten 50

Var med när en av Sveriges äldsta rallytävlingar, Silverratten körs för den 50:e gången. Det här är vi väldigt stolta över och årets evenemang kommer bjuda med både publik och tävlande på en tidsresa när den klassiska rallycupen gästar oss med sin RM status. Ingår i Silverratten 50 gör också den populära och fartfyllda serien, Sydsvenska Rallycupen som en extra attraktion. Tävlingsledning och organisationskommitté välkomnar våren och rallysuget är påtagligt. Vi jobbar hårt med att få till de så viktiga förberedelserna i god tid för att kunna kommunicera Silverratten 50 utan att lämna något åt slumpen. Vi kan redan nu presentera ett småländskt rally med en totallängd på 181 km med 5.5 mil SS fördelat på 5 unika specialsträckor.

 

Tävlingsplatsen är lokaliserad på Haganässkolan i Älmhult. Redan på fredag kväll finns en möjlighet att besiktiga för våra långväga gäster. Första start är lördag klockan 11:00.

 

Det märks ett stort intresse för årets tävling redan i och med vår röda tråd som vi vill marknadsföra genom Silverratten 50. Håll ögonen öppna för mer nyheter på vår hemsida eller är ni varmt välkomna till vår klubblokal på onsdagskvällar från kl: 17:00- 20:00 där man kan mingla, köra radiostyrt och racingsimulatorerna står alltid på race ON.

 

Välkommen till en stor publikfest för hela familjen!

Arkiv

Länkar

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter