ÄMK representera filmen "RUSH"

Älmhults motorklubb kommer var med och repensentera filmvisningen av "Rush" på folkethus den 5/12 kl 18,30. Filmen starta kl 19,00 men ser helst att ni kommer på lite mingel innan filmstart. ÄMk kommer ha några repensentanter som kommer promota klubben för medlemskap. och vår verksamhet. Pris för att se filmen är recuderad till endast 50kr. Filmen ska enligt recentioner vara riktigt bra!! Ta tillfället i akt och gå och titta på filmen.

Lite kort om filmen:
Rush skildrar Formel 1’s glamourösa guldålder och den sanna historien om två av världens största rivaler: den våghalsiga playboyen James Hunt och perfektionisten Niki Lauda. Vi följer dessa två karaktärer, såväl på banan som i deras privatliv. Under sina legendariska sammandrabbningar pressade de sig själva till bristningsgränsen, där ett misstag kan vara skillnaden mellan liv och död.

Tvåfaldigt Oscarbelönade Ron Howard teamar återigen upp med Oscarnominerade manusförfattaren Peter Morgan i storslagna Rush om de legendariska F1-rivalerna. I rollerna ser vi Chris Hemsworth, Daniel Brühl och Olivia Wilde. 

Se filmtrailern här under.

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter