Succé för ÄMK i Simrishamn.

Helgen som var gick SSRC´s första deltävling i Simrishamn längst ner i Skåne. Älmhults Motorklubb hade repensetanter som deltog.

Den största prestationen stod Mattis Olsson och vår Marcus Sundh som tog hem segern i högsta klassen trimmat 2wd. Mycket bra körning och läsning av Marcus. Marcus ska åka hela SSRC i Toyotan som det ser ut nu! Bra jobbat grabbar.
Tyvärr tvingades vår Magnus Johansson bryta med bromsproblem redan på SS1. Tråkig start för magnus och jonas men dem kommer säkert igen.

Simon Magnusson gjorde en kanon insats i ekonomiklassen med sin voilvo 240 och tog en 2:a plats endast 4.3sek efter första plats. Bra kört Magnus och co-drivern Karl-Johan Karlsson.

Sen har vi vår kända kartläsare Mikael "Brum brum" Johansson som åker med Thomas Grönberg i högsta klassen trimmat 2wd. Startade säsongen bra med både tempo och placering enligt Mikael. En 8:e plats som är riktigt bra ibland dem 40 startande.

Ni som är aktiva för ÄMK skicka gärna in lite material efter tävling som bilder eller incar osv. Så lägger vi upp så mycket vi kan på hemsidan.
Nästa deltävling i SSRC blir Kong Christian som går den 26 april. På återhörande och lycka till alla Älmhults ekipage.
OBS! Glöm inte att ha med ÄlmhultsMK i anmälan samt länka till hemsidan.

Material skicka in på info@almhultsmk.se

Foto: Rolf Lindskog

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter