Finska VM Rallyt 2015

Älmhults motorklubb förhandsbokat 20 st plaster till Finska VM rallyt den 30/7-3/8.
Detta är i sammarbete med Iskassons buss i Glimåkra som arrangera resan.
Full ständigt program ser ni i PDF filen nedan.
Anmälan är bindande och det är först till kvarn till platserna. Vi har även valt att gå in och subventionera kostnaden till ÄMK´s medlemmar som också har förtur. Det priset gäller endast till dem 20 st platserna. Där efter gäller ett ord pris.
Ta nu tillfället i akt och tar er till det finska rallyt när chansen ges. Nu är allt är ordnat är det bara att betala och packa tandborsten och åka med!! Detta kommer garanterat bli en oförglömlig upplevelse för oss alla.
En hel del har redan anmält sig så väntar inte med anmälan. Har ni frågor så tveka inte att höra av er.

Anmälan sker till:
Stefan Håkansson
0733-22 87 43
info@almhultsmk.se

 

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter