Silversprinten och uppladdning inför Silverkongen.. 

Länge sedan sidan uppdaterades och det har hänt mycket sedan dess, men nu ska det bli bättring och sidan ska uppdateras om vad som sker i klubben.
I måndags, annandag påsk, kördes Silversprinten för första gången med en helt ny organisation där jag, Hanna Lilja, var tävlingsledare. Ett superroligt uppdrag, men som var ofantligt krävande när det väl gällde. Men med allt stöd och hjälp ifrån alla så klarade vi det galant! 
Som om det inte var 
nog med Silversprinten så har vi  ju Silverkongen också, där vi har ett större startfält med drygt 190 startande och en äldre generation i organisationen som har några fler år av erfarenhet, 
Det är allt som allt 7 sträckor som ska köras nu den 22 april som är fördelat i både Småland och i Skåne.
Ger er en liten förhandsinformation om sträckorna (går även att läsa på SSRC:s facebooksida).

SS1 
Startar med smålurig byväg över krön med luckor, mittendelen snabb byväg med sten i kanterna där det gäller att åka på vägen. Sista km orytmisk över hyggen med tufft ställe strax före mål.

SS2 
Snabb byväg med knepiga vägbyten, sista kilometern tuff där det alltid händer mycket tyvärr svårt att komma till bäst gå in från mål.

SS3
Klassiker som kommer tillbaka i gammal sträckning snabb bred byväg, tuffast är själva målkurvan.

SS4
Inleder mycket snabbt, övergår till lurig byväg med sten i kanterna.
Sista delen "ställen" som kommer överraskande, tuff sista kilometer.

SS5 
Ny sträckning som inte körts på länge, kanske den roligaste och mest utmanande sträckan på hela tävlingen.

SS6
"Långsträckan" i tävlingen, startar på lurig mindre byväg, efter vägbyte snabb allmän väg över krön och lyft.
Mitten smal och krokig byväg med mycket sten i kanterna, sista delen blir det väldigt mycket racing över krön och lyft. En väldigt utslagsgivande sträcka.

SS7
Startar med snabb allmän väg, fortsätter med fin rytmisk byväg, farligheterna ligger i några luckor där det gäller att vara med i noterna.

Tänk nu på att inte köra på de berörda sträckorna, visa hänsyn till boende och markägare som gör tävlingarna möjliga för oss!! 

För er som inte var med ute i Millebygden så finns resultatet från Silversprinten här nedanför, Silverkongens resultat kommer efter helgen :) 
http://www.emotorsport.se/special/resultat-silversprinten-17.pdf

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter