Ungdomsdebut, klassvinst och ett stort tack.. 

Vad har hänt sedan SilverKongen? Oerhört mycket, men ändå så lite egentligen, Eftermöte har hållts och där sades det inte något jätteviktigt utan vi summerade mest att det var en otroligt lyckad tävling. 

Däremot så slutar ju inte tävlingarna bara för att hemmatävlingen har varit, utan våra aktiva i klubben är flitiga på att köra tävlingar runt om i landet. I helgen som var gick Skilling 50 av staplen, och där hade vi flera ifrån Älmhults MK. Sebastian Linderborgh körde sin debut i ungdom men redan på SS2 fick han bryta med kylarproblem, tråkigt värre! Däremot gick det bättre för Markus Svensson som vann sin klass! 
Nu till helgen är det dags för Midsommardansen i Ljungby, hur det går där för våra aktiva får vi reda på efter lördag. Men vi hoppas ju givetvis på vinst för samtliga!! 

Kan även nämna att det planeras inför nästa tävling, men mer om den skriver jag mer om lite längre fram. Något måste ni ju ha att se framemot. 


Vill också passa på att tacka alla som hjälpte till under SilverKongen, allt från väghållare och sponsorer till funktionärer, tävlande, publik. Utan er är det fasen inte möjligt att genomföra våra tävlingar, stort tack till er! 

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter