En tankeställare och några riktigt bra prestationer.. 

Det enda jag fick veta innan jag kastade mig i bilen var att det var en allvarlig oycka med personskador, tävlingsbilens startnummer räknades upp och det var inte förrens jag pratade med tävlingsledningen iform utav säkerhetschefen som det gick upp att det var en av klubbkompisarna som råkat illa ut. 
Hur reagerar man vid en sådan situation? Väldigt olika beroende på individen själv, men man kan inte bryta ihop när man ska påbörja sjukvårdsinsats, meddela de berörda, larma mm, Man får helt enkelt vänta med känslorna tills ett senare skede. För där är en av de gånger som du inte får vara egoistisk, aldrig någonsin. 
Jag ställdes inför något jag aldrig någonsin varit med om, att få vårda någon som jag bara några dagar tidigare hade skrattat ihop med, det är en märklig och knasig upplevelse som ingen ska behöva vara med om. Men jag vill ändå dela med mig och lyfta detta, för ni är många som läser detta som är ute efter avåken. Ni "gamar" som tycker det är såå fränt att lyfta Volvo och se när det går åt helvete, fick det till mig under SSR att "det är sånt här man vänjer sig vid". Intressant hur olika vi alla människor är och hur tankesättet går, medmänskligheten bara flödar på även inom motorsporten. 

Som tur är klarade sig ekipaget riktigt bra efter omständigheterna och fick lämna sjukan efter observation. Kämparglöden är det inget fel på utan nya bilen finns väl redan i garaget vilket betyder att deras T-shirtförsäljning går på stort. 

Nu till Dackefejden som gick av staplen i lördags, våra hemmaförare som tävlade presterade som vanligt riktigt bra och Markus Svensson med Joakim Svensson i högerstolen körde hem ännu en klassvinst! 
Simon Axelsson som körde sin första tävling i nya bilen imponerade stort och tog sig och bilen imål hela, Sebastian Lindeborgh körde bort hjulen och Marcus Sundh lotsade Mattis Olsson till en andra plats i deras klass. Våran alldeles egna Brummis aka Mikael Johansson med Thomas Grönberg hamnade på en fjärde placering i sin klass. 

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter